Contact

Catherine McGivern - Clearly Organized

Catherine McGivern

Ik ben Catherine McGivern, oprichter van Clearly Organized, gebaseerd in de omgeving van Rotterdam. Mijn passie is om mensen te ondersteunen en door middel van coaching en training meer werkplezier te laten ervaren. De nieuwsberichten liegen er niet om, er zijn recordaantallen burn-outs. Door middel van e-mailordening, werkplekbeheersing en plannen van taken en werkzaamheden, krijgen mensen meer grip op hun werk. Hierdoor daalt de werkstressbeleving, kunnen mensen beter ‘nee’ zeggen en met meer focus hun werkzaamheden verrichten.

 

Mijn ervaring als begeleider, trainer en teamcoach geeft mij het benodigde inzicht om mijn diensten op maat aan te bieden aan werknemers en organisaties. In veiligheid en verbinding coach en train ik werknemers om meer focus en grip te krijgen op hun werkzaamheden, waardoor er meer werkplezier ontstaat. Er ontstaat binnen korte tijd een opgeruimde inbox, werkplek en een sluitende werkplanning. Dit betekent in de praktijk vaak dat er meer ruimte is om van je vrije tijd te genieten. En het mooie van mijn diensten is dat de eigengemaakte methoden niet veranderen en dus een lange tijd vol te houden zijn. Het geheim hiervan? Dat ik op maat kijk wat het beste bij jou en jouw werk past.

 

Ik heb mijn opleiding tot Professional Organizer voor de zakelijke markt gevolgd bij De Kantoorcoach en Efficienz. Heb je vragen? Neem gerust contact met mij op.

https://www.clearlyorganized.nl/