Professional organizer voor werkende mantelzorgers

Ben jij een werkende mantelzorger en kom je tijd en energie tekort?

 

Bijna 2 miljoen mensen in Nederland combineren een baan met het verlenen van mantelzorg. Zo’n 30 procent van de werkende mantelzorgers heeft moeite met de combinatie, blijkt uit onderzoek.

 

De mantelzorgers die vaak intensieve zorg verlenen (8+ uur per week) geven aan een lagere kwaliteit van leven te ervaren. Het kost veel energie om van taken en rollen te wisselen terwijl het vaak niet anders kan als mantelzorger. Op het werk even bellen met een arts of het ziekenhuis. Even tussendoor naar huis om te kijken of alles goed gaat.

 

Ben jij een werkende mantelzorger die veel ballen in de lucht moet houden? Dan kan ik wat voor jou betekenen. Het doel is om naast je verantwoordelijkheden voor jezelf te blijven zorgen en je energie (en agenda) zo in te delen dat je al je taken en rollen naar tevredenheid verricht.

  • Meer grip op het werk
  • Beter plannen
  • Burn-outpreventie
  • E-mailordening
Na drie coachingsbijeenkomsten kon ik mijn nieuwe functie al vol zelfvertrouwen uitoefenen.
Ik heb geleerd dat ik meteen mijn e-mail moet wegzetten en dat planning veel ruimte geeft. Dit lucht op! Het zit niet meer allemaal in mijn hoofd.
Contact
Catherine McGivern - Clearly Organized

Catherine McGivern
Professional organizer

https://www.clearlyorganized.nl/