Professional organizer voor zzp'ers

Op zoek naar een ideale werk/privé-balans

 

Zzp’er zijn heeft vele voordelen, maar soms ook nadelen. Er wordt een betere werk/privé-balans ervaren doordat je flexibel bent. Maar aan de andere kant kan het moeilijk zijn om niet bereikbaar te zijn voor klanten omdat je het werk mee naar huis neemt, vanuit huis werkt of je bovengemiddeld verantwoordelijk voelt voor je werk.

 

Iedere fase van het zzp’er zijn heeft zijn eigen uitdagingen. In het begin investeer je veel tijd en maak je lange dagen, misschien zelfs naast een baan in loondienst. Zodra je werkzaamheden gaan lopen kan het moeilijk zijn om ‘nee’ te zeggen tegen klanten en komen er meer verantwoordelijkheden bij.

 

 

Krijg grip op je werkzaamheden

 

Het organiseren van je tijd en je werkruimte is iets wat je blijvend moet aanpassen naar de omstandigheden en fase waar je bedrijf zich in bevindt. Clearly Organized kan je een sluitende methode aanbieden waarmee je grip hebt op alle facetten van je werkzaamheden. Hierdoor kan je beter loslaten en probeer je niet alles te onthouden. Simpelweg omdat je precies weet waar je alles kunt vinden wanneer jij dat nodig hebt.

 

Er zijn momenteel geen cijfers bekend uit onderzoek die aangeven hoeveel zzp’ers een burn-out krijgen of klachten hebben. Maar wanneer duidelijk is dat 1 op de 8 werknemers in Nederland last heeft van burn-outklachten, is het niet vreemd dat dit ook geldt voor zzp’ers die zich zo betrokken voelen bij hun werk en daarmee financieel rond moeten komen.

 

 

Burn-outpreventie

 

Burn-out is tegenwoordig een veelvoorkomend verschijnsel. Ervaar jij stress, het gevoel tekort te schieten of dat taken die jou normaal makkelijk af gingen nu niet willen lukken? Dan is het mogelijk dat je in een voorstadium bent van een burn-out.

 

Neem gerust contact met mij op om jouw situatie te bespreken. Voorkomen is beter dan genezen en het is beter om voor de zekerheid contact op te nemen dan jezelf te overtuigen dat het wel over zal gaan.

  • Meer grip op het werk
  • Beter plannen
  • Burn-outpreventie
  • E-mailordening
Na drie coachingsbijeenkomsten kon ik mijn nieuwe functie al vol zelfvertrouwen uitoefenen.
Ik heb geleerd dat ik meteen mijn e-mail moet wegzetten en dat planning veel ruimte geeft. Dit lucht op! Het zit niet meer allemaal in mijn hoofd.
Contact
Catherine McGivern - Clearly Organized

Catherine McGivern
Professional organizer

https://www.clearlyorganized.nl/