Wat anderen zeggen over Clearly Organized

Na drie coachingsbijeenkomsten kon ik mijn nieuwe functie al vol zelfvertrouwen uitoefenen.
Ik heb geleerd dat ik meteen mijn e-mail moet wegzetten en dat planning veel ruimte geeft. Dit lucht op! Het zit niet meer allemaal in mijn hoofd.
E-mails bijhouden was voor mij lastig, nu heb ik meer rust gekregen door het beter te organiseren per dag. Catherine was streng op mijn oude gewoontes, door haar heb ik een betere structuur gekregen om om te gaan met mijn taken als teamleider. Ik raad aan om voor jezelf de tijd met Catherine te nemen om jouw taken sneller te organiseren!
Door het vele mailverkeer en extra taken die ik had zag ik geen overzicht meer in mijn werk. Mijn teamleider tipte mij om contact op te nemen met Catherine. Aangezien zij mij kon helpen om mijn werk te structuren en daardoor overzicht voor mezelf te creƫren. Het verbaasde mij dat ze in zo weinig tijd (twee afspraken), mij al zoveel extra inzichten kon geven.

Ze liet mij ook verschillende manieren zien hoe je je werk kunt structureren, dus ook wat past voor bij je eigen stijl. Vol enthousiasme ben ik dit gaan doen en dit heeft mijn werk echt een stuk makkelijker en leuker gemaakt. Ik werd zo enthousiast over wat ze me vertelde, maar ook over hoe ze het uitlegt. Het is soms echt nog moeilijk om die verandering te blijven behouden, maar door er mij bewust van te blijven kan ik dit toch goed in mijn werk toepassen.

Catherine brengt het namelijk op een heel prettige manier en kijkt echt naar hoe je het voor jezelf uiteindelijk makkelijker kan maken. Ik kan het iedereen aanraden!
Mijn dag afsluiten met een lege inbox leek voor mij een utopie... Maar toch is niets minder waar en heb ik dat nu dagelijks dankzij de ervaren professional organizer en coach Catherine McGivern!

Door direct aan de slag te gaan, samen met Catherine op de werkplek, heb ik nu meer overzicht van mijn e-mail en plan ik werkzaamheden beter in.

Door logisch ordenen en plannen ervaar ik meer balans en grip in mijn werk, waardoor de werkdruk als veel minder wordt ervaren. En niet te vergeten, met een goed gevoel de dag af te sluiten.

Catherine is een ervaren professional organizer en coach die naar jou luistert waar je tegenaan loopt en legt knelpunten bloot. Ze kan snel doorzien waar jouw valkuilen liggen en denkt met je mee. Door het aandragen van praktische tips en adviezen kun je deze meteen toepassen op de werkplek. Catherine kijkt hiermee echt wat werkt voor jou.

Door het op jouw werkplek uit te voeren en te oefenen met je nieuwe "werkstructuur" is het meteen zichtbaar en tastbaar. Wat ik ook als prettig ervoer was dat er meerdere bijeenkomsten waren zodat je jouw valkuilen nog eens tegen het licht kon houden en het actueel blijft in je systeem. Het levert mij veel rust in mijn hoofd op en ik heb beter overzicht op mijn werkzaamheden waardoor ik beter "nee" kan zeggen als werkzaamheden mij teveel worden.

Ik kan het dus iedereen aanbevelen. Dank je wel Catherine!
  • Meer grip op het werk
  • Beter plannen
  • Burn-outpreventie
  • E-mailordening
Contact
Catherine McGivern - Clearly Organized

Catherine McGivern
Professional organizer

https://www.clearlyorganized.nl/